Dolgozz velem!

2019. augusztus 28. - permacoach

Megtalálom a párom- őszi társkeresést felpörgető csomag

tarskeresokep.png

Ez a csomag neked szól ha:

25 és 50 közötti társkereső férfi vagy nő vagy és:

  • nemrég kerültél a „húspiacra” és fogalmad sincs hogyan kéne ezt csinálni
  • aki neked kell annak nem kellesz és akinek kellesz az neked nem kell
  • már jó ideje társ nélkül vagy és kezded azt hinni, neked már soha nem lesz senkid
  • rengeteg energiát, időt esetleg pénzt fektettél már a társkeresésbe de mégsem érsz el eredményt

Először is, amit NEM fogunk csinálni, az az, hogy rádnézek és megmondom a tutit, hogy hogyan akaszthatod le a polcról az álomnőt/álomférfit és leömlesztelek közhely szósszal a kapcsolatokról, megfűszerezlek sztereotípiákkal arról, hogy milyenek a férfiak és milyenek a nők aztán mehetsz amerre látsz. Ehelyett tartalmas munkába fogunk a GREAT(Goal, Reality, Exploration, Action Plan, Taking Action) coaching modell alapján, de a te egyéni igényeidhez és sajátosságaidhoz maximálisan igazodva, hogy valódi előrelépést érhess el. A program 4 alkalmas:

  1. Reális célkitűzés. Az első alkalommal megvizsgáljuk és pontosan megfogalmazzuk, hogy TE kit/mit azaz milyen kapcsolatot szeretnél elérni, amivel megalapozzuk a hatékony közös munkát.
  2. Az út tanulsága. Arra a kérdésre keressük a választ, hogy mi történt az eddigi párkapcsolati/társkereső utadon, ami hatással van a jelenedre és a jövődre? Mire tanít a múlt és milyen kincseket ad? Hogyan oldhatjuk fel, ami akadályoz és építhetünk az erősségeidre? Vajon hol tartasz most és merre van az előre?
  3. Akcióterv: Társat keresni sokszor fárasztó munka, olyan érzés, mintha tűt keresnénk a szalmakazalban. Egy tudatos terv mindig könnyít egy ilyen helyzeten. Ezen az alkalmon a korábbi két alkalomra építve egy olyan akciótervet rakunk össze közösen, amik már konkrét lépéseket tartalmaznak, amik a kívánt társ megtalálása felé visznek. Kitérünk arra is, hogy mit tegyél a közben felmerülő nehézségekkel és hogyan tartsd fenn a lendületet a megvalósítás során.
  4. Megvalósítás: A közösen kialakított akciótervünket el is kezded megvalósítani, a tapasztalatokat értékeljük és ha kell módosítunk a terven. Ezután pedig eldöntheted, hogy kellőképpen felvértezve, energiával feltöltekezve érzed magad és egyedül haladsz tovább, vagy jó lenne még egy kis támogatás és további segítségemet kéred az úton.

Csomagár: 50 000 forint

Őszi akció, hogy az ünnepeket már ne magányosan töltsd, a csomag ára most csak 32 000 forint

Egyéni konzultáció

konzultacio.jpg

Ha eljössz hozzám egyéni konzultációra, akkor először megnézzük, hogy hol tartasz a témáddal és mi a víziód és ebből közösen, kérdések és feladatok segjtségével kibontjuk a célod. Ezután együtt határozzuk meg az utat ahhoz, hogy hogyan tudod ezt a célt elérni és el indulsz az úton pontosan abban a tempóban, ami neked a leginkább megfelel, ahhoz, hogy oda is érj. Az úthoz rengeteg támogatást kapsz tőlem, a life coaching az NLP, tranzakcióanalízis, képkártyák, szerepjátékok és a permakultúrás tervezés és más tematikus eszközök segítségével. Ha csak egy alkalommal jössz hozzám, az egyfajta gyorssegélyt jelenthet egy adott problémára, vagy elakadásra. Ha azonban egy hosszabb folyamatra (legalább 4-5 alkalom) "iratkozol fel" akkor alaposabban körül tudjuk járni a témádat és sokkal erősebb hátszelet kapsz a haladáshoz így várhatóan nagyobb eredményt is fogsz elérni.

Kedves témáim: önazonosság, komfortzóna megtalálása, társkeresés, hogyan legyünk jól szinglik, a munkahely hatása a párkapcsolatra és fordítva (de más témával is fordulhatsz hozzám, ha kétségeid vannak, hogy, tudok-e segíteni abban, ami foglalkoztat nyugodtan kérdezz)

Őszi akció: egy alkalom konzultáció most csak 8000 forint

 

Megtalálom a hatékony lelki segítséget- 1 órás online konzultáció

jamie-street-_94hlr_qxo8-unsplash.jpg

Családállítás, pszichodráma, bodywork, táncterápia, pszichológus, coach, pszichiáter…. Megannyi lehetőség, hogy az ember a lelkével foglalkozzon professzionális segítséggel akár egyéni akár csoportos formában. A legtöbbet én magam is kipróbáltam, így jól tudom, hogy nem könnyű eldönteni, hogy milyen irányba induljunk, vagy haladjunk tovább, ha már egy ideje az önismeret ösvényét tapossuk.

Gyere el hozzám, ha van egy témád, elakadásod, problémád, valami, ami nem hagy éjszaka aludni már egy jóideje, vagy valami ami bezavar a mindennapjaidba és nem tudod, hogy hova fordulhatnál az ügyedben, vagy bizonytalan vagy, hogy mi legyen a következő lépés.

Egy 60 perces alkalom során áttekintjük, hogy mi az amiben vagy most és milyen út vezetett idáig. Ha az derül ki, hogy én mint coach tudnék neked a legjobban segíteni, akkor ajánlok neked módot a közös munkára. Ha viszont úgy látom, hogy más módon tudnál a legjobban fejlődni, akkor szívesen javaslok módszert és lehetőségeim szerint szakembert is.

Hol: A konzultáció online történik Skype-on, előre egyeztetett időpontban

Ár: 15 000 forint

A bejegyzés trackback címe:

https://errevanazelore.blog.hu/api/trackback/id/tr5715028672