Rólam

2019. augusztus 31. - permacoach
juli.jpg
Abban tudok neked segíteni,hogy megtaláld az utad a magányból a kapcsolódásba, az ürességből az örömbe, az álmokból a megvalósításba.
Vida Júlia vagyok life coach. 20 éve foglalkozom önismerettel, rengeteg módszert megtapasztaltam és mindegyik által több lettem, de igazán a coaching és a bodywork vitt előre. Hiszek abban, hogy az embernek nem kilépni kell a komfortzónájából, hanem megtalálni azt, azt az állapotàt, belső harmóniáját, önmagát, amiben komfortosan érzi magát a mindennapjaiban hosszútávon. Amiben úgy érzi igazán él és érdemes élni. Nem az a cél, hogy állandó boldogságban ússzunk és ne legyen már miben fejlődnünk, hanem, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelő egyensúlyt amiből az élet gondjai már csak megbillenteni tudnak, de nem kibillenteni. Hiszek a permakultúra alapelveiben, az önmagunkkal, az emberekkel és a Földdel való  törődés fontosságában és a közösségek megtartó erejében. 
Munkámban építek az erős intuiciómra, a coaching mellett az NLP, a permakulturás tervezés, a tranzakcióanalízis, a képkártyák, a szerepjátékok felderítő, fejlesztő, átalakító és kivitelezést segítő módszereire.
Ha hozzám jössz segítek, hogy helyén értékeld a jelen helyzeted, jól fogalmazd meg a célt és az akadályokat elhárítva a neked megfelelő tempóban haladva juss el oda, ahova szeretnél, amilyen életet szeretnél.
Témáim: útkeresés, magány oldása, társkeresés, párkapcsolat, munka és magánélet egyensúlya, boldog hétköznapok, kapcsolódás a természethez.

A bejegyzés trackback címe:

https://errevanazelore.blog.hu/api/trackback/id/tr315033394